Будь на дорозі обережним!

Життя – це найдорожчий скарб. Але в юні роки ми не вміємо ним дорожити і берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так. Мить і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

З 01.09.2016 по 30.09.2016 року у Херсонському НВК № 8 проведено місячник безпеки дорожнього руху, метою якого було профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки.

У рамках місячника відбувся захід «Будь на дорозі обережним!». Класи початкової школи підготували агітбригади «Дорожня абетка». Учні старших класів - команди Юних інспекторів дорожнього руху з виступом «Правила ДАІ – правила Твої». Мета заходу - це попередження дорожньо-транспортного травматизму, підвищення правосвідомості учасників дорожнього руху, збереження життя і здоров’я учасників навчально-виховного процесу та підвищення дисципліни учасників дорожнього руху.

Вчитель основ здоров’я Фокіна І.О. провела з учнями обговорення конкретних прикладів дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, що сталися на території району.

Вчителем української мови Радіоновою Н.П. було написано диктанти з безпеки дорожнього руху та здоров'я учнів. У щоденниках кожен учень школи разом з батьками склав схему-маршрут "Безпечна дорога до школи".

Сподіваємося, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.