"Осінь щедра, осінь мила..."

Ось і завітала щедра осінь… З давніх давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю. У Херсонському НВК № 8 відбувся благодійний «Осінній ярмарок». Благодійні акції вже стали доброю традицією у школі. Вони зближують дітей, батьків та педагогів, виховують милосердя, щиросердність і співчуття. Колектив закладу дізнався про Андрія Лещінського, який не маючи обидві кінцівки рук малює чудові картини. Було вирішено підтримати юне обдарування і провести на його підтримку благодійну акцію.

До підготовки свята вчителі залучили учнів 1-8 класів школи, їх батьків. Кожен клас представляв свій стіл різноманітними дарами осені. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів. Фантазії не було меж. Спільними зусиллями було зібрано 688 гривень. Учні закуплять необхідні для малювання художні матеріали та передадуть Андрію.

Концертна програма ярмарку порадувала присутніх. Сценки, пісні, пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором, створили справді святкову атмосферу.

У рамках святкового ярмарку пройшов Парад "Міс Осінь". 12 дівчат підготували святкове вбрання, презентації своїх талантів. Кожна конкурсантка отримала нагороду у номінації: Міс-Чарівність, Міс-Артистизм, Міс-Творчість, Міс-Загадковість, Міс-Привабливість, Міс-Золота Осінь.

У гості до навчального комплексу завітав хор ветеранів освіти, який підготував цікаву музичну програму.

Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.