День ЦЗ

12 травня 2016 року у Херсонській школі №8 пройшов День Цивільного захисту. Класні керівники підготували і провели тематичні години спілкування «Як себе поводити у надзвичайних ситуаціях», «Як виготовити найпростіші засоби індивідуального захисту та користуватися ними», «Як себе поводити під час виникнення небезпеки», «Як вижити у місті в умовах війни». В усіх класах пройшли уроки за тематикою, пов’язаною з питаннями цивільного захисту. Учителі біології та історії провели відкриті уроки. Учні виготовили тематичні стіннівки «Рятувальник очима дітей» та «Поведінка школярів 6-9 класів при знаходженні вибухонебезпечних предметів».

Учні та працівники школи продемонстрували зібраність, організованість та чіткість дій під час відпрацювання по ввідній №1 «Загроза повітряного нападу», «Виникнення пожежі».

Цікавою для учнів 6, 7, 9 класів стала військово-спортивна естафета, під час проведення якої дітям довелося показати і спортивні досягнення, і вміння користуватися протигазами, а також надавати першу медичну допомогу.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.